Bedrijfsschade | Verzekeringshuys.be

Bel ons gerust

059 44 64 34

Maak een afspraak

Meeuwenlaan 39 - Westende Bad

Stuur een e-mail

Persoonlijke aanpak

Wij komen tot bij u langs!

Bedrijfsschade

bedrijfsschade verzekering

 

​U bent het slachtoffer van een schadegeval gedekt door uw brandverzekering eenvoudige risico's. De verzekering bedrijfsschade kan u redden van een eventueel faillissement!  

Tijdens de periode van wederopbouw en heropstarten moet uw onderneming haar financiële verbintenissen blijven nakomen en haar vaste lasten blijven betalen, terwijl haar omzet gedaald is. De verzekering bedrijfsschade biedt u financiële inkomsten tijdens de periode waarin uw activiteit stilvalt of vertraagd wordt.

Afhankelijk van uw activiteiten stellen wij verschillende formules voor.

een forfaitaire formule

De verzekering forfaitaire bedrijfsschade voorziet in de storting van een forfaitaire dagvergoeding per dag van volledige onderbreking van uw activiteiten. Indien de onderbreking gedeeltelijk is, dan is de vergoeding in verhouding tot het onderbrekingspercentage.

een formule ‘plus’, op omzet

​Dankzij de verzekering bedrijfsschade ‘plus’ kunt u uw bedrijfsresultaat behouden. Hiervoor moet de omzet aangegeven worden aan AXA.

een formule op basis van extra kosten

​De brand heeft geen impact gehad op uw omzet, maar het hervatten van de activiteiten hangt af van het aangaan van bijkomende kosten. Huren van voorlopige lokalen of meubilair, uitbetaling van overuren aan uw medewerkers… de verzekering bedrijfsschade extra kosten werd speciaal voor u samengesteld.

voorbeelden

  • Sluiting van een restaurant door een ernstige waterschade die materieel en decoratie beschadigt.
  • Een bakker kan niet meer produceren door de ontploffing van zijn gasoven.
  • Een productiemachine geraakt beschadigd door een beginnende brand en de wisselstukken zullen pas binnen enkele weken beschikbaar zijn.
  • De werkplaats en het materieel worden vernietigd door een ontploffing.
Privacy & Cookies - Webdesign D&D Creation